Facebook bejelentkezés szünetel

Viszont így már menni fog a hirdetés feladás.

Az utóbbi hetekben nem mindig tudtatok feladni új hirdetést. Megtaláltuk a problémát.

Sajnos a facebook fiókokat kezelő program összeakadt pár másik programmal az oldalon. A megoldás: sajnos le fogjuk kapcsolni a facebook modult az oldalon.

Mit jelent ez?

Amennyiben facebook-on keresztül regisztráltál sajnos most nem fogsz tudni belépni.

  • Amit tudunk biztosítani:info [kukac] hardverpiac [dot] hu (subject: facebook%20problem) ( )info [kukac] hardverpiac [dot] hu (subject: facebook%20problema) (Írj az admin-nak egy emailt benne a facebook neveddel illetve  egy választott felhasználó névvel) és átállítjuk a fiókodat. Nem tart tovább egy-két óránál és máris be tudsz lépni. Jelszót majd te állítasz be első belépéskor. Ugyanekkor lesz lehetőség avatár választására is, ami ugy eddig a facebook profil kép volt.
  • Lehetőleg arról az email címről írj, ami a facebookon is be van állítva. Így elkerülhetjük az esetleges visszaéléseket.

Miért van ez?

A facebook az elmúlt hetekben változtatott az egyik kódján. Az eredmény az lett, hogy a legtöbb felhasználó nem tudott feladni új hirdetést, mert nem tudott feladási kategóriát választani. Sok nyomozás eredményeképen jöttünk rá, hogy a facebook integrációban van a hiba és egyenlőre nem látjuk az esélyt a megoldásra. Nálunk sokkal jobb programozók dolgoznak 10 napja a problémán, de egyenlőre nincs fény az alagút végén. Természetesen, amennyiben a hibát elhárítják, mi is újra engedélyezzük a funkciót.

 

Elnézést kérünk azoktól akik nem tudtak az elmúlt időkben hirdetést feladni az oldalon. Mentségünkre szolgáljon, hogy nem tudtunk a hibáról ma reggelig.

További jókivánságainkat szeretnénk elküldeni a facebook fejlesztőinek, reméljük jól pihennek esténként a hosszú munkától elfáradva.

 

Admin

1 Comment