Tavaszi verseny nyereményekkel

Sziasztok

 

Szeretnénk ha ti is nagyobb részt kapnátok az oldal alakításában illetve népszerűsítésében, ezért úgy gondoltuk, hogy nyereményekkel jutalmazunk azokat akik hozzájárulnak, hogy az oldal szinesebb legyen.

Tehát amikért jár valami:

  • Legtöbb cikk beküldése
  • Legnépszerübb cikk
  • Legtöbb feladott hirdetés

A játékban a május 1 és június 10 között beküldött tartalmak vesznek részt. Az eredményeket június 10-én értékeljük ki, méghozzá az alábbi szabályok alapján.

  • A legtöbb feladott hirdetés esetében persze az ÁSZF-et be kell tartani + nem számítanak a "Minden Más" kategóriába tartozó hirdetések
  • A legtöbb beküldött cikk rovatban az elvárás a minimum 150 szavas cikk, legalább egy képpel. Ide a saját írásokat várjuk, saját tapasztalatból számítástechnikai témában. Esetleg lehet videó riport a youtube-ra feltöltve ebben az esetben min. 3 perces videókat várunk. Minden cikket az adminok bírálnak el és csak azt jelenítjük meg, amelyik megfelel a követelményeknek.
  • Legnépszerübb cikk: Itt pedig a megosztások számát fogjuk nézni. A facebook és Google + megosztásokat adjuk össze.

A cikkeket az info [kukac] hardverpiac [dot] hu címre várjuk, word, openoffice formátumban vagy csak sima emailként. Kérlek a regisztrált email címetekről küldjétek vagy írjátok bele a felhasználóneveteket. Plussz, mindenki magasabb rangot kap az oldalon, akinek az írása, videója megjelenik.

És persze a kérdés ami foglalkoztat mindenkit. Mit lehet nyerni?

Hát első kérdésem ti mit szeretnétek?

Én gondoltam, pl. X-Fi Titanium PCI-e-es hangkártyára, vagy Dr. Who fanoknak eredeti Tardis (kulcstartó) :) , esetleg ha van köztetek Angry Birds rajongó akkor egy ilyen plüss figurára (12-20cm).

De lehet, hogy valami egész más lesz :)

A költségvetés persze nem sok a nagy cégekhez képest, de szeretnénk valami olyat adni, ami nem szokványos.

Dr. Who TardisAngry Birds pirosAngry Birds zöld

1 Comment

Esetleg ha valaki szereti az

Esetleg ha valaki szereti az Avangers sorozatot, akkor még gondoltam egy ilyenre is...

A figurák kicsit nagyobbak mint 10cm :)

 

Üdvözlünk mindenkit az oldalon. Remélem használható és segítségével sok üzletet tudtok majd kötni.